Klipning af græs på Sofieshvile's fællesarealer

Det er ikke nogen hemmelighed at kommunens pasning af græsarealerne i ”Sofieshvile” er faldet lidt i kvalitet her på det sidste, så jeg har aftalt følgende med kommunen, gældende for et år af gangen.

Kommunen klipper græs på legepladsen, på begge sider af stamvejene langs Ballekjær og Gjerager samt midterrabatten på stien mellem de to kvarterer fra Stationsvej og helt ud til Vester Kvartervej som minimum hver 14 dag (dog ønsker vi ikke at græsset bliver over 7 cm inden det klippes på ny, ellers ligger der hø efter klipningen).

Grundejerforeningen sørger så selv for klipning af alle øvrige arealer omkring og i de 6 lommer.

Kommunen er foreløbig mundtlig med på denne plan for et år ad gangen, hvilket betyder at vi, grundejerforeningen, indtil videre selv sørger for klipning i de 6 lommer, jeg håber at vi i hver af lommerne så aftaler hvem der klipper i jeres egen lomme, jeg foreslår her 6 tovholdere der sørger for, at der findes en ordning på, hvordan der bliver klippet græs i hver enkelt lomme.

Ballekjær: Bodil Pedersen, Søren Søe og Gunner Larsen.

Gjerager: Britta Nielsen, Svend Åge Olesen og Ole Pedersen.

Hvis tovholderne ikke kan/ønsker at løse opgaven, bedes i lige melde tilbage, hører jeg intet forventer jeg at alt kører efter denne plan.

Ole L. Pedersen, Formand

2542 5840