Referat Generalforsamling 2010

1. Valg af dirigent  

Ove Tøt blev valgt enstemmigt.


2. Formandens beretning om det forløbne år

Sommeren er igen over os, og det er dermed tid til et lille tilbageblik på det forløbne år.

Og igen er det jo ikke det helt store der er sket siden sidst, men vi havde endnu en gang en glimrende Sct. Hansfest, med et ganske pænt fremmøde, og det håber vi rigtig meget på vil gentage sig i år.

Bestyrelsesmæsigt startede det med, at vi endnu en gang oplevede at en af generalforsamlingen valgt person, meddelte at man ikke ønskede at deltage i bestyrelsesarbejdet, men heldigvis trådte suppleanten til, og dermed havde vi så igen en hel bestyrelse, dog uden suppleant.

Det er stadig noget skuffende, at der ikke er mere interesse for dette meget begrænsede arbejde, og selv om vi prøver at spørge folk, er det ikke altid det lykkes, derfor ender det med at nogen der ikke ønsker valg, foreslået, og valgt.

Så har vi lavet en hjemmeside, www.sofieshvile.dk

Og det er Anette der har lavet den, og er webmaster, og her er det meningen at alle referater fra generalforsamlingerne, billedserier fra arrangementer, vedtægter samt kontaktinformationer til bestyrelsen skal være tilgængelige, og det er de faktisk allerede. Jeg syntes Anette har lavet en flot og sjov hjemmeside, som er værd at besøge.

Næste projekt var legepladsen først i september, og her var der rigtig mange der kom og gav en hånd med, selv om vejret bestemt ikke var med os. Men vi fik fjernet skibet, og gravet en masse jord af omkring legeredskaberne, og kørt sand i i stedet, så det hele er lidt mere sikkert at bruge, desværre var det ikke muligt at male p.g.a. vejret, men det har vi så at gå videre med hen over sommeren.

Desværre har vi så også oplevet at der allerede er udøvet hærværk på vores sager, det er helt uacceptabelt at der ikke er mere respekt om det, og jeg vil opfordre alle til at hjælpe med til at vi har et godt og sikkert område, hvor alle kan hygge sig, uden at komme til skade.

Vi har vedtaget at der skal anlægges en petanquebane,  og at der laves en permanent bålplads, så alle har mulighed for at arrangere en rigtig hyggeaften på legepladsen, og der laves en ny klattrerampe og bred rutchebane over volden.

Og så har kommunen givet os to sæt borde/bænke, som vi håber vil blive brugt flittigt.

Nu håber vi at der kommer rigtig mange til Sct. Hansfesten, og at alle vil bakke os op om at der bliver passet godt på legepladsen, dels så den er sikker, men også så den kan bruges af alle.

Forslag og ideer modtages altid med glæde, adresser og telefonnumre kan findes på hjemmesiden.



3. Aflæggelse af regnskab

Det reviderede regnskab blev godkendt.


4. Fremlæggelse af budget og fastsættelse af kontingent.

Generalforsamlingen vedtog at hæve kontingentet til kr. 300,- årligt. Bestyrelsen havde ønsket en stigning til kr. 400,- årligt, da udgifterne til vedligehold af legepladsen ikke kan dækkes af de nuværende indtægter. Bestyrelsen meddeler kommunen at kontingentet ændres.

5. Behandling af indkomne forslag

Der var ikke sendt forslag fra medlemmerne.


6. Valg af bestyrelsesmedlemmer og suppleanter

Anette Kristensen og Henrik Larsen blev genvalgt, Martin Kristensen blev valgt som bestyrelsesmedlem, og Lars Lind blev valgt som suppleant.

7. Valg af to revisorer

Per Vinderslev og Øjvind Toftgaard blev genvalgt.


8. Eventuelt

Der blev udtrykt ønske om følgende:

1. Stien til ringvejen forbedres.

2. Hullerne i områdets veje efter den hårde vinter skal repareres.

3. Træerne omkring legepladsen skal holdes i nuværende højde.

4. Det henstilles til beboerne at farten i biler holdes nede.

5. Der tages kontakt til landbetjenten, dels med henblik at forbedre overgangsforholdene for fodgængere ved ringvejen, men også for at undersøge mulighederne for at få ændret vigepligtsforholdene på Ballekær og Gjerager.

Der er taget kontakt til kommunen vedrørende hullerne i vejene.


Generalforsamlingen forløb i god ro og orden, og de fremmødte kunne efterfølgende nyde et stykke smørrebrød.


Med venlig hilsen

Henrik Larsen

Formand/referant